dimecres, 10 d’abril del 2013

Il·lustrem "Lágrimas desordenadas" amb iMovie!



Aquesta setmana encara estem treballant el Cinema, i per això vam decidir fer una mena de presentació  per mostrar els diferents signes de puntuació, es a dir les transicións (fosa en negre, escombrada, fosa encadenada, fosa en iris, cortineta, i tall en sec). Nosaltres només n'hem utilitzat alguna. 


Això estava pensat per a fer-ho amb Kizoa, una eina molt senzilla per a fer videos de fotos amb diferents transicions i música gratuita de fons, però jo amb les meves companyes Cèlia Roig, Eugènia Cavallé, Marta Pàmies i Judit Prats, hem decidit fer-ho amb iMovie, una app per a aparells de la marca Apple, la qual també hem trobat bona eina per aquest treball.


En el video s'hi veu la famosa cançó de Melendi, Lágrimas desordenadas, del seu últim disc. Aquesta cançó tracta d'un home que té "mal d'amors" i es refugia en la beguda. Aquest sería el tema principal de la cançó i el que hem intentat nosaltres, es il·lustrar el que sent aquest home fent dibuixos significatius en una pissarra de la lletra de la cançó.


Aquí us deixo el video, i espero que us agradi tant com a nosaltres!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada