dilluns, 21 de gener del 2013

50è Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas

Aquest any al 50è Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas, Katerina Tretiakova, de 32 anys i nacionalitat lituana, i Michal Jakub Partika, de 27 anys i nacionalitat polonesa, han estat premiades "ex aequo", es a dir per igual, am el premi de cant de reconeixement internacional Francesc Viñas.

Amartuvxin, de 26 anys i de Mongòlia, ha estat guardonat amb el segon premi, i Valeriu Caradja, de Moldavia i de 31 anys, amb el tercer.


El resultat s'ha sabut la passada nit de divendres, després de celebrar la final del concurs en el Gran Teatre del Liceu, Barcelona.

Els guanyadors de la categoria júnior han sigut: Marina Naixkebija, una noia georgiana de 25 anys, guardonada amb el primer premi; Hoerim Park, un noi coreà de 21 anys, premiat amb el segon; i finalment Byong Ick Cho, un coreà de 23 anys, amb el tercer.

El concert final dels premis es van celebrar ahir, diumenge 21 de gener, a les sis de la tarda. Ha estat dirigit per Guerassim Voronkov juntament amb l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. 

2 comentaris:

  1. Hola Xènia. No et funciona l'enllaç. Un suggeriment, a la pàgina del 3/24 hi ha la notícia que pot enllaçar.

    ResponElimina
  2. Gràcies Adelaida! Aquesta tarda ho arreglaré, es a la pàgina del 3.24 on estava enllaçat.

    ResponElimina