dimecres, 19 de setembre del 2012

Benvinguts!

Per donar la benvinguda a aquest bloc, he pensat de fer una entrada amb alguns dels concerts als quals he pogut assistir aquest estiu, des de grups mol coneguts com els Amics de les arts, a de no tan coneguts com els Búhos.
Començaré parlant del grup que crec que es més conegut per vosaltres, es a dir, els Amics de les arts, els quals estan de gira amb el seu nou disc Espècies per catalogar. Van fer una actuació a Valls, als voltans de Sant Joan, interrompin la seva gira, i des de llavors han estat passant per pobles i ciutats com ara Tarragona, que es al qual vaig assistir. Allà hi van tocar cançons mol clàssiques seves, com Jean-Luc i Bed & breakfast, i de noves com l'Home que dobla en Bruce Willis. Properament estaran a Alcover, seguint la gira.





Els Búhos son un grup no massa conegut però que poc a poc es van guanyant el seu public, actuant per festes majors, barraques i demés festes. Van tocar aquest agost al nostre poble veí, Almoster, en les celebracions de les barrakes'12, on van actuar juntament amb altres grups poc coneguts com son Papagayo, el Son de la chama i Malakaton.

També hi han hagut molts concerts per festes locals i properament les festes de Santa Tecla,que ja han començat, i on esperem ser-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada